Jul 1st Registracija novih .hr domena

Poštovani Od 04.07.2016 Carnet je omogućio registracije jednoslovnih, dvoslovnih i domena sa hrvatskim dijakritičkim znakovima.Vaše narudžbe za navedene domene ćemo zaprimati redovnom narudžbom putem naših internet stranica a nakon vaše narudžbe ćemo vam poslati korigiranu ponudu sukladno Carnet-ovom cjeniku.Cijene jednoslovnih ... Više... »

Jul 29th Problem sa inficiranim računalima i spam e-mail porukama

Poštovani korisnici, Uočili smo da se povećao broj problema sa slanjem spama s e-mail računa.  U svim slučajevima se radilo o inficiranom korisničkom računalu s kojeg su ukradeni podaci za prijavu te su isti korišteni od strane trećih osoba za slanje velike količine spam poruka. Kako bi spriječili takve stvari, preporučujemo da svoja ... Više... »

Jul 29th Novosti oko .hr domena

PoštovaniCarnet je napravio izmjene i dopune Pravilnika o .hr domenama a najbitnija vijest je da se ukidaju limiti po broju domena koje korisnik može registrirati.FIZIČKE OSOBE UNUTAR RH: neograničeno (dosad 1) PRAVNE OSOBE UNUTAR RH: neograničeno (dosad 10) OBRTI UNUTAR RH: neograničeno (dosad 1) UDRUGE UNUTAR RH: neograničeno (dosad 1) ... Više... »

Mar 18th Nove opcije plaćanja

PoštovaniUveli smo mogućnost plaćanja sa više vrsta kreditnih kartica. Do sada smo koristili payment gateway Raiffeisen banke koji se pokazao dosta ograničenim po pitanju prihvata raznih kreditnih kartica te smo isti zamijenili drugim. Svoje usluge sada možete platiti sljedećim vrstama kartica:MastercardMaestroVisaDinersInfoNET ne ... Više... »

Feb 16th Povećana sigurnost prilikom spajanja na servise (webmail, cpanel ...)

Poštovani korisniciKako bi povećali sigurnost, na sve servere su instalirani SSL certifikati te se sav promet automatski  prebacuje na kriptirani kod korištenja servisa kao što je na primjer webmail. Prilikom spajanja na webmail sustav, npr www.domena.com/webmail, bit će te automatski prebačeni na kriptiranu vezu  ... Više... »

Apr 2nd Novost oko ID zaštite na domenama

Poštovani korisniciDobili smo obavijest od domenskog registra da će se ID zaštita osobnih podataka pri registraciji domene početi naplaćivati. Dugo vremena smo, za razliku od drugih hosting providera, držali ovu uslugu u potpunosti besplatnom pošto je i za nas navedena usluga bila besplatna. Kako domenski registar počinje naplaćivati ... Više... »

Jun 30th Deblokada IP adrese

PoštovaniMnogo puta se dogodi da upišete krivo korisničko ime ili lozinku (više puta) za neki od servisa te budete blokirani od strane serverskog firewalla te nemožete pristupiti svojim web stranicama, emailovima ili Cpanelu. Kako bi Vam olakšali deblokadu IP adrese u Vašoj korisničkoj zoni s lijeve strane je dodana sekcija "Deblokada IP ... Više... »